Ons  verhaal

Wij zijn sales en marketing experts die bouwen aan jouw succes!

We geven proactief advies waar je echt wat aan hebt, doen niet aan loze beloftes maar leveren resultaat.

 

Word je bij je huidige bureau behandelt als een nummer? Bij ons word je persoonlijk geholpen door een expert die jou als ondernemer echt begrijpt.

Wij hebben kleine bedrijven geholpen met hun doorbraak en grote bedrijven met verder groeien.
Wij zijn er dan ook voor groot én klein.

 

Wij zijn een agency zonder medewerkers. Ons team bestaat alleen uit ondernemers en wij voelen jou als ondernemer uitstekend aan. Bij ons zal je nooit energie lekken aan een gedemotiveerde medewerker zonder passie.
Bij ons vind je mensen die jou, jouw visie en doelen nog beter begrijpen. Dit merk je aan onze inzet en resultaat.

Waar wij nog meer goed in zijn?


Online marketing
Branding / personal Branding
Adverteren op social media
Conversie optimalisatie
Social media marketing
Content marketing
Online marketing
Neuromarketing
Email marketing
Sales funnels
Campagnes
Webdesign

 

 Hoe het begon

in 2006 werd creative marketing agency genaamd Marketsolutions opgericht om ondernemers te helpen die worstelen met het krijgen van nieuwe klanten.

In datzelfde jaar vroeg een sales bureau ons om hulp bij het vermarkten van hun trainingen. Dit was het moment dat wij in aanraking kwamen met sales psychologie. Onze interesse hierin groeide en we bedachten creatieve combinaties van sales en marketing strategieën. 

We ontwikkelden eigen trainingen en gingen ondernemers coachen trainen. Dit viel op bij andere bedrijven en de vraag naar onze trainingen groeide.

Ook ontwikkelden we nieuwe sales systemen voor onze opdrachtgevers door neuromarketing, technologie, automation en sales psychologie te combineren.

Steeds meer bedrijven begonnen ons te vinden dankzij onze growth marketing diensten.

Kleine en grote bedrijven schakelen ons nu in als het gaat om het benutten van hun (online) groeikansen.

Business development consultant
Navien Bansi

Founder Marketsolutions

Mijn opdrachtgevers vinden continuiteit en groei van hun bedrijf belangrijk. Ik help ze hierbij door structuur aan te brengen in hun sales.

Ik stel concrete doelen met de ondernemer en ontwikkel en implementeer de sales en online marketing strategie.

Ik coach en train je salesmensen en zorg dat je online marketing (website, email campagnes, social media, online advertenties, SEO etc.)  je sales doel dient.

Ik maak je sales meetbaar, houd mensen accountable, zorg dat leads worden opgevolgd en dat nieuwe kansen niet onbenut blijven.

Ik maak sales plezierig en betekenisvol.
Ben je benieuwd hoe?

Bel me voor een kennismaking
0624817417

Sales structuur

Onze opdrachtgevers gaan voor continuiteit en groei. Zij zijn opzoek naar een bewezen en realistisch sales strategie. Zij weten dat een quick-fix oplossing niet bestaat maar geloven dat de combinatie van sales en online marketing gaat bijdragen aan het behalen van hun doelen.

“Teamwork makes the dream work”

Navien Bansi

Founder

Jan Blok

Marketingstrateeg

Winodj Jhingoer

Sales consultant

Heidi Middendorp

SEO/SEA Expert

Jamal Knop

Grafisch vormgever

Giovanna Jansen

Tekstschrijfster

DON’T TAKE OUR WORD FOR IT

Wat zeggen onze klanten

Jan en Navien hebben mij geholpen om van mijn werk als loopbaancoach en mijn werk als imagocoach een propositie te maken. Het heeft geresulteerd in een website die weergeeft wie ik ben en wat ik doe. Jan en Navien zijn professionals op hun vakgebied en het was fijn en leuk om met hen samen te werken. Hun inzichten en ideeën hebben mij regelmatig aan het denken gezet. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht en geen moeite was teveel.

Nan Banens

Loopbaancoach & imagospecialist

Ik worstelde met de online marketing van mijn bedrijf. Het kostte mij ontzettend veel tijd. Ook was de uitstraling van mijn bedrijf niet professioneel. Navien heeft mij geholpen met het ontwikkelen van mijn personal brand en de online marketing strategie. Dankzij Navien heb ik het gevoel dat ik er niet alleen voor sta. Hij en zijn team nemen de lastige marketingtaken uit handen waardoor ik meer vrijheid heb. Navien is een ware inspirator die denkt in ideeën en mogelijkheden. Ik ben blij met onze samenwerking.

Alexandra Kara

Ondernemer en coach