Wij zijn sales experts die bouwen aan jouw succes!

We ontwikkelen een plan waar je echt wat aan hebt, doen niet aan loze beloftes maar leveren resultaat.

Word je bij je huidige bureau behandeld als een nummer? Bij ons word je persoonlijk geholpen door een expert die jou als ondernemer echt begrijpt.

Wij hebben kleine bedrijven geholpen met hun doorbraak en grote bedrijven met verder groeien. Wij zijn er dan ook voor groot én klein.

What we do best

 

Strategie

Implementatie

Activatie

Vervang de traditionele marketing en sales voor een evidence-based aanpak

Succesvolle ondernemers weten dat een quick-fix oplossing niet bestaat en geloven in een bewezen en realistisch sales strategie als het gaat om continuiteit en groei van hun bedrijf.

Ontmoet het team

Navien Bansi

Founder

Jan Blok

Marketingstrateeg

Winodj Jhingoer

Sales consultant

Heidi Middendorp

SEO/SEA Expert

Jamal Knop

Grafisch vormgever

Giovanna Jansen

Tekstschrijfster

DON’T TAKE OUR WORD FOR IT

Wat zeggen onze klanten

Jan en Navien hebben mij geholpen om van mijn werk als loopbaancoach en mijn werk als imagocoach een propositie te maken. Het heeft geresulteerd in een website die weergeeft wie ik ben en wat ik doe. Jan en Navien zijn professionals op hun vakgebied en het was fijn en leuk om met hen samen te werken. Hun inzichten en ideeën hebben mij regelmatig aan het denken gezet. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht en geen moeite was teveel.

Nan Banens

Loopbaancoach & imagospecialist

Ik worstelde met de online marketing van mijn bedrijf. Het kostte mij ontzettend veel tijd. Ook was de uitstraling van mijn bedrijf niet professioneel. Navien heeft mij geholpen met het ontwikkelen van mijn personal brand en de online marketing strategie. Dankzij Navien heb ik het gevoel dat ik er niet alleen voor sta. Hij en zijn team nemen de lastige marketingtaken uit handen waardoor ik meer vrijheid heb. Navien is een ware inspirator die denkt in ideeën en mogelijkheden. Ik ben blij met onze samenwerking.

Alexandra Kara

Ondernemer en coach