Marketing & Sales
Maak er een kloppend geheel van

Met onze aanpak worden marketing en sales op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor duidelijkheid bij jouw klanten en medewerkers en leidt tot betere resultaten.

De 5 stappen om jouw bedrijf te laten groeien.

1. Brainstorm

Tijdens je eerste brainstorm worden jouw groeikansen in kaart gebracht.

2. 360° scan

Er wordt een compleet beeld geschetst van je bedrijf, de markt en de mogelijkheden.

3. Groei setup

De tools om te meten worden geïnstalleerd en ingericht. De benodigde content wordt gecreëerd.

4. Training & Coaching

Medewerkers ontwikkelen de nieuwe sales- en groei mindset.

5. Activatie en bijsturen

Het is tijd om live te gaan, data te verzamelen en te meten om vervolgens bij te sturen.

“Deze methode vergt een growth mindset en is geschikt voor de succesvolle ondernemer met een winnaarsmentaliteit die bewust kiest voor snelle groei.”

DON’T TAKE OUR WORD FOR IT

Toen ik nog niet wist dat ik hulp nodig had op het gebied van marketing bij het opzetten van mijn bedrijf, ontmoette ik Navien. Al snel had ik door dat hij een vakman is die zelf het goede voorbeeld geeft als het gaat om authenticiteit. Door goed naar mij als persoon te kijken en door verschillende intensieve gesprekken, heeft Navien een concept ontwikkeld dat bij mij en mijn bedrijf past. Deze persoonlijke aanpak spreekt mij zeer aan en ik ben erg tevreden over het resultaat.

Marielle Kitsz

Ondernemer, Eye for Cash - Credit Manager voor het MKB

Jan en Navien hebben mij geholpen om van mijn werk als loopbaancoach en mijn werk als imagocoach een propositie te maken. Het heeft geresulteerd in een website die weergeeft wie ik ben en wat ik doe. Jan en Navien zijn professionals op hun vakgebied en het was fijn en leuk om met hen samen te werken. Hun inzichten en ideeën hebben mij regelmatig aan het denken gezet. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht en geen moeite was teveel.

Nan Banens

Loopbaancoach & imagospecialist

Navien Bansi doet veel voor mij en mijn bedrijf. Hij voelt dingen fantastisch aan, ondersteunt mij in mijn hele online proces en ziet in mij mijn ware potentieel. Daarnaast is Navien zelf een inspirator, hij leeft op unieke, eigen wijze. Hij staat voor authenticiteit en gaat niet voor minder dan dat het goed voelt voor alle partijen.

Thea Jurina

Ondernemer, Personal coach

Met Navien aan mijn zijde als coach, sales- en marketingstrateeg heb ik mijn bedrijf naar een next level getild. Ik raad een ieder Navien aan, want hij doet wat hij beloofd en zelf meer.

Chico Cicek

Ondernemer, Body Boost Massage